Wieni Kudos: complimenten voor collega’s

Als interface designers en software developers is teamwork cruciaal. Elk digitaal eindproduct is nooit het werk van ééniemand. We hebben elkaar nodig en moeten elkaar 100% respecteren.

Daarnaast focus ik me als teamlead persoonlijk ook vooral de dingen die beter kunnen: de little big details die het product nog meer “affer” maken, verbeteringen in de interface die de UX nog beter ondersteunt, de finale polishing in grafiek, typo, copy, performance en usability, etc… Alles om de kwaliteit van Wieni naar boven te drijven en te streven naar tevreden eindgebruikers.

Maar wat ik natuurlijk altijd vergeet is dat wij bij Wieni eigenlijk een ongelooflijk topteam hebben en dat we dat verdomme te weinig benadrukken. Daarom werd de Wieni van de Week elke keer weer overspoeld met complimenten van de collega’s, anoniem ingevuld door zijn of haar collega.

Het resultaat van vrijdag complimentendag was dat iedereen zo’n 15-tal positieve woordjes kreeg toegeslingerd. Hieronder zie je een best of!

Ook goesting gekregen in complimentjes? Check onze jobs op www.wieni.be/jobs

Screenshot Invulformulier

Iedereen kon anoniem de Google Form invullen:

De resulaten, best of the Kudos:

Kudos voor Sander
Kudos voor Freddi
Kudos voor Kobe
Kudos voor Ilse
Kudos voor Robin
Kudos voor Sophie
Kudos voor Jelle
Kudos voor Svetlana
Kudos voor Hans
Kudos voor Wonk
Kudos voor Julie

 

Kudos voor Bart

Published by

Jelle Van den Bergh

Founder at Wieni (a design & development agency). Passionate about UX&UI, design thinking, analytics, creativity & music.